Deelname Optocht

Op zondag 21 februari organiseert Carnavalsvereniging Het Olde Tollus de optocht in Tollusland.

Belangstelling om deel te nemen?

De optocht in Tollusland is altijd een van de hoogtepunten van het carnaval. Na de optocht gaat het feestgedruis gewoon door in Het Tolhuus met een knallend matinee. Daar wordt ook het harde werk van de deelnemers beloond, want in de diverse categorieën worden prijzen uitgereikt.

Naast de categorie wagens zijn er ook verschillende categorieën groepen.
De groepen zijn ingedeeld in drie categorieën:

  • Kleine groepen (1-5 personen)
  • Middel groepen (6-10 personen)
  • Grote groepen (11 en meer personen)

Groepen van 4 of 5 volwassenen en 8 of 9 kinderen kunnen op verzoek meedoen als middel groep. Geef op het inschrijfformulier uw keuze aan. Bij twijfel beslist de optochtcommissie hierover.

Opstellen

De optocht start om 12.01 uur vanuit de Hoofdstraat (kruising met Burgemeester Daalderopstraat) in Tolkamer. Gelegenheid tot het opstellen is er, vanaf 11.01 uur. De groepen kunnen zich opstellen in de Hoofdstraat, de Rijnstraat en de Tolstraat. De wagens dienen zich op te stellen in de Burgemeester Daalderopstraat en de Hagenaarstraat. Zorg dat je uiterlijk 11.31 uur aanwezig bent. Voor de route van de carnavalsoptocht kijkt u hier!

Aanmelden

Aanmelden kan via de aanmeldpagina. In verband met het verdelen van de startnummers verzoeken wij je dit uiterlijk zondag 15 maart te doen. Dit is tevens de uiterlijke datum om in aanmerking te komen voor startmunten. De startnummers worden uiterlijk woensdag 17 maart bekend gemaakt aan de deelnemers. Binnen enkele ogenblikken na het verzenden van het formulier ontvang je een bevestiging van de aanmelding. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via optocht@hetoldetollus.nl.

>Voorwaarden Carnavalsoptocht