Tollusboek

Carnavalsboekje van Het Olde Tollus

In het Tollusboek van Carnavalsvereniging Het Olde Tollus staat relevante informatie met betrekking tot het organiseren van de carnaval. Daarnaast kunt u interview lezen en het programma terug vinden.

Carnavalsvereniging Het Olde Tollus - Boekjescommissie

Boekjescommissie

Hier is het boekje weer!

Na vele weken hard werken, kunnen we u het carnavalsboekje van 2024 aanbieden.
Als het boekje eenmaal klaar is, lijkt het allemaal wel mee te vallen, maar er moet toch eerst behoorlijk wat werk worden verricht. Eerst moeten de adverteerders bezocht of gebeld worden. Gelukkig zijn dat er veel, want zij maken dit boekje mede mogelijk. Uiteraard danken wij de vele adverteerders, zonder hen was een boekje van deze kwaliteit niet te realiseren. Vervolgens komen er van alle kanten teksten binnen. Intussen wordt er
een fotodag georganiseerd, zodat de prins en alle werkende leden weer mooi op de foto komen voor in
het boekje. Als alles binnen is kunnen we met het knip- en plakwerk aan de slag. Vervolgens maakt Buroprint uit Ulft er weer een prachtig geheel van.

Zoals u in het programma ziet, is er weer van alles georganiseerd, zodat iedereen wel op de een of andere manier mee kan doen aan het carnavalsfeest.
Ook de kleurplaat voor de kleintjes is weer bijgevoegd. Deze staat ook hier op onze website. Als u meer kleurplaten nodig heeft, kunt u ze daar downloaden en uitprinten. Lever de kleurplaat op tijd in, er zijn leuke prijsjes te winnen.

Wij wensen iedereen een leuk en gezellig carnavalsfeest toe en graag tot ziens bij een of meerdere van onze activiteiten.

Veel leesplezier!

Bezorging

De boeken worden bezorgd in  Lobith, Tolkamer en Spijk. De bewoners van Lobith, Tolkamer en Spijk kunnen hem 2 weken voor het begin van de carnaval op de deurmat verwachten.

Mochten wij u onverhoopt zijn vergeten, neem dan contact met ons op en laat uw adres achter, zodat wij alsnog een exemplaar bij u kunnen bezorgen.

De boekjescommissie!