Kindercarnaval in Tollusland

De Kindercarnaval

Op vrijdag 9 februari staat de dag helemaal in het teken van het kindercarnaval. Deze dag is speciaal voor de kinderen van Tollusland. De Prins en zijn gevolg zullen een bezoek brengen aan de Tragellijn en de Overlaat. Als eerst zullen we de Overlaat in het feestgedruis bezoeken waarna in polonaise de koers wordt gezet naar de Tragellijn om daar het dak er af te feesten.

Tollus Got Talent

En dan de middag, het kindercarnaval in Het Tolhuus aan de Dorpsdijk. Natuurlijk gaan we deze middag kijken welke talentjes wij allemaal hebben in Tollusland. Vorig jaar werden de dames van onze actieve leden in het zonnetje gezet. Al jaren staan zij vrijwillig achter de bar om iedereen van een natje en een droogje te voorzien. Geheel in stijl werden zij door presentator Joey het podium opgehaald en deden daar in een hilarische dans. Wie er dit jaar in het zonnetje word gezet? Dat blijft nog even een verrassing.

Vorig jaar schitterde onze minigarde met hun dans uit de pronkzitting nogmaals op het podium. De meiden en trainsters waren zo enthousiast dat ze gevraagd hebben om dit jaar weer hun dans op het podium te mogen uitvoeren. Natuurlijk kunnen wij daar geen nee tegen zeggen en zullen ze ook dit jaar weer schitteren tijdens het middagprogramma in het Tolhuus. Een nieuwe traditie is geboren!

Programma

De zaal gaat open om 13.31 uur en het programma begint om 14.01 uur. De presentatie van deze middag is dit jaar weer in handen van Joey IJsveld. Ook dit jaar zal hij de middag weer gezellig aan elkaar praten onder muzikale begeleiding van DJ Wesley. Traditiegetrouw zullen tijdens deze middag ook de prijzen voor de kleurwedstrijd worden uitgereikt.

Deelnemen aan Tollus Got Tallent

Heb jij talent voor zang, dans, acrobatiek, goochelen of weet je op een andere manier het publiek te amuseren en zit je in groep 4 t/m 8 dan zijn wij op zoek naar jou om deel te nemen aan de talentenjacht “Tollusland Got Talent” op vrijdagmiddag 9 februari 2024 van 14.01 tot 16.01 uur!  Aanmelden voor de Tollus Got Talent kan doormiddel van onze Inschrijfformulier!

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via joeyijsveld@live.nl