Deelname Optocht

Er zijn vele aantrekkelijke prijzen te winnen. Tijdige aanmeldingen komen in aanmerking voor startgeld dat beschikbaar wordt gesteld door sponsoren. Wij verzoeken je dit uiterlijk zondag 12 februari te doen. Het startgeld zal worden uitgekeerd in de vorm van consumptiemunten. In principe komt elke groep en wagen voor startgeld in aanmerking bij tijdige aanmelding. Een strikte voorwaarde is wel dat de deelnemers geen reclame voeren van eigen sponsoren.

Een wagen mag maar één aanhanger trekken. Er kan vooraf een controle plaatsvinden door de optochtcommissie. Denk ook aan het volume van het geluid op de wagens. De uitgebreide voorwaarden zijn onderaan deze pagina te downloaden.

De groepen zijn ingedeeld in drie categorieën:

  • Kleine groepen (1-5 personen)
  • Middel groepen (6-10 personen)
  • Grote groepen (11 en meer personen)

Groepen van 4 of 5 volwassenen en 8 of 9 kinderen kunnen op verzoek meedoen als middel groep. Geef op het inschrijfformulier uw keuze aan. Bij twijfel beslist de optochtcommissie hierover.

Opstellen

De optocht start om 12.49 uur vanuit de Hoofdstraat (kruising met Burg. Daalderopstraat) in Tolkamer. De groepen kunnen zich opstellen in de Hoofdstraat, de Rijnstraat en de Tolstraat. De wagens dienen zich op te stellen in de Burg. Daalderopstraat en de Hagenaarstraat. Zorg dat je uiterlijk 12.15 uur aanwezig bent. Voor de route van de carnavalsoptocht kijkt u hier!

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeld formulier onderaan de pagina! Wij verzoeken je dit uiterlijk zondag 12 februari te doen. Dit is tevens de uiterlijke datum om in aanmerking te komen voor startmunten.  Binnen enkele ogenblikken na het verzenden van het formulier ontvang je een bevestiging van de aanmelding. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via optocht@hetoldetollus.nl.

* Voorwaarden Carnavalsoptocht