Pronkzitting op Tollusland

De Pronkzitting van Het Olde Tollus

 In het algemeen wordt de pronkzitting elk jaar gehouden in het weekend rondom de officiële startdatum van het carnavalsseizoen: de 11e van de 11e, oftewel 11 november. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt u vermaakt door sketches, dans en muziek. Carnavalsvereniging Het Olde Tollus verzorgd de Pronkzitting in samen spraak met de Spelergroep, Dansgroep en de Band.

 

Pronkzitting2019

Sketches Zang & Dans

Onze spelersgroep zorgt ervoor dat de avond voorzien wordt van een strak programma met daarin verschillende sketches, zang en dansen. Zij worden begeleid door de Regie in handen van Patricia Bonnes en Rick Ruikes, voor de Second/third screen Errol Elderveld. Daarnaast worden zij door PL-Audio ondersteunt in Licht en Geluid.

Jeroen Berns Nicole Pijl-Nas
Joey IJsveld Patricia Bonnes
John Jansen Paul Schleedoorn
Jolanda Huisman Raymond Kock

Prinsenpresentatie

De PrinsenGarde van Carnavalsvereniging het Olde Tollus zijn verantwoordelijk voor de Prinsenpresentatie tijdens onze jaarlijkse Pronkzitting. De garde introduceert de nieuwe prins op een ludieke manier.

Prins-Robbert-1

Plaatsreservering

Om bij de Pronkzitting aanwezig te mogen zijn is er een plaatsreservering. Deze is zoals gebruikelijk in zaal Barthen op de Dinsdagavond voor de Pronkzitting. De lidmaatschapskaarten dienen uiterlijk om 20.00 uur te worden ingeleverd. Na de loting voor onze leden worden ook de niet-leden in de gelegenheid gesteld om kaarten te kopen.

Een entreekaartje voor de Pronkzitting kunt u verkrijgen door lid te worden van Het Olde Tollus. Meer informatie hierover vindt u hier!

De Band

De Pronkzitting band verzorgd de avond met muzikale ervaringen. Ze spelen het dak eraf in de pauze en zorgen voor opzwepende sferen. De huidige bandleden zijn:

Peter Pijl Katja Loef
Pascal Groenen Terry Jurrius
Rick Ariessen