Huis- en Straatversieringen

Huisversiering

Help mee met het opvrolijken van Tollusland tijdens de carnavalsdagen door het versieren van je huis! De mooiste en origineelste versieringen belonen wij met een prijs. En wie weet ontstaan er tijdens het versieren wel ideeën om er gezellig met de hele buurt wat moois van te maken. Zaterdag 2 maart zal de jury een ronde maken langs de deelnemende huizen. Prijzen worden uitgereikt tijdens het carnavalsbal op zaterdagavond. Veel plezier met versieren!

Straatversiering

Straatversiering fleurt niet alleen het dorp op tijdens de carnavalsdagen. Het aanbrengen daarvan levert de buurtbewoners vaak ook veel plezier op. Vandaar dat wij prijzen toekennen voor de mooiste versieringen. Wij maken een kleine tocht door Lobith en Tolkamer om de straatversiering te beoordelen en de buurtverenigingen moreel te ondersteunen. Prins Denny den Eerste en zijn gevolg starten hun ronde zaterdag 2 maart om 14.00 uur.

De straatversierders van de optochtroute verzoeken wij rekening te houden met de maximale hoogte van de wagens van 3,80 meter. De prijsuitreiking voor de straatversiering zal plaatsvinden tijdens de feestavond op zaterdag 2 maart.

 

Aanmelden door een e-mail te sturen naar optocht@hetoldetollus.nl met de volgende gegevens:

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
Straat- of Huisversiering:

Aanmelden is mogelijk t/m zondag 16 Februari.