66 Jarig Jubileum

Jubileum op Tollusland

Op 9 december 1958 begon ons geweldige carnavalsavontuur, en nu, 66 jaar later, is het tijd om dit groots te vieren! Op 14 december vieren we groots het 66-jarig jubileum van onze geliefde historische vereniging, Carnavalsvereniging Het Olde Tollus. We kunnen niet wachten om dit speciale moment met jullie allemaal te delen dus zorg dat je erbij bent!

De Jubileumcommissie

Beste Carnavalsliefhebbers,

Het is met immense trots en opwinding dat we vanuit Carnavalsvereniging Het Olde Tollus jullie uitnodigen om deel te nemen aan een historische mijlpaal: ons 66-jarig jubileum!

Zesenzestig jaar geleden, toen een handvol enthousiastelingen samenkwam om de grondslagen te leggen voor wat later een essentieel onderdeel van de lokale cultuur zou worden, werd Carnavalsvereniging Het Olde Tollus opgericht. Sindsdien hebben we de dansvloeren betreden, prachtige praalwagens gecreëerd, en onze gemeenschap verrijkt met kleurrijke carnavalsfestiviteiten.

Dit jubileumjaar willen we echter niet alleen terugkijken op onze successen, maar ook vooruitblikken naar de toekomst van ons geliefde Tollusland. We willen onze waardering tonen aan degenen die ons hebben gesteund, onze leden bedanken voor hun toewijding, en de geest van carnaval levend houden voor de komende generaties.

Op 14 december nodigen we jullie daarom allemaal uit om deel te nemen aan het Jubileumfeest want dit wordt een viering om nooit te vergeten. Bereid je voor op een avond vol muziek, dans, en bovenal, een overvloed aan plezier! We zullen herinneringen ophalen aan vervlogen tijden en proosten op de toekomst die voor ons ligt.

Laten we samen het 66-jarig jubileum van Carnavalsvereniging Het Olde Tollus vieren, een eeuwfeest van erfgoed en hartverwarmende tradities!

De Jubileumcommissie