Prins Rob den eerste stelt zich voor

Beste Tollemennekes en Tollewiefkes,

Het hoge woord is er uit, het grote geheim is voorbij, de nieuwe prins van Het Olde Tollus is bekend. Graag wil ik me dan ook via deze weg aan jullie voorstellen. Mijn naam is Rob Barten en al 25 jaar wonend op het Tollusland. Ik heb tot mijn 24e levensjaar thuis gewoond en ben sinds 1 jaar op de Erdwal gaan wonen, ook wel de vrouwenvleugel genaamd. Inmiddels woon ik daar met mijn vriendin, Daphne van Ingen.

Ik wist al vrij vlot dat ik in de zorg wilde gaan werken. Nadat ik het Liemers College met goed gevolg had afgelegd ben ik MBO- verpleegkunde gaan doen op het Graafschap College. Deze opleiding heb ik in de BBL vorm gedaan en tijdens het werk heb ik dan ook ondervonden dat mijn passie niet bij de verpleging lag, maar op de OK. Vanuit de MBO-V ben ik daarom HBO anesthesie medewerker gaan volgen op de HAN. Op dit moment ben ik dus anesthesiemedewerker op de OK in Rijnstate, met veel plezier.

Daarnaast heb ik als hobby drummen. Menig persoon zal mij dan ook wellicht kennen van de Leo Harmonie, waar ik nu vanaf mijn 8e levensjaar al lid van ben.

28 september, een datum wat me nog goed bij zal blijven. Ik was thuis en startklaar om naar de Leo Harmonie te gaan. Ineens zie ik dat ik een telefoonoproep gemist had, anoniem. 5 minuten later werd ik weer gebeld door anoniem en toch maar aangenomen. Het was Theo Ruikes, met de vraag of ik de nieuwe prins van Het Olde Tollus wilde worden. Erg overdonderd als dat ik was, vertelde ik Theo dat ik dit thuis maar is even moest overleggen. Na een goed gesprek met mijn vriendin en natuurlijk Theo en de adjudanten tot de beslissing gekomen om de nieuwe prins te worden. Tot op de dag van vandaag nog zeker geen spijt van.

Ik ben er zeker van dat we er met zijn allen een geweldig en onvergetelijk carnavalsfeest van gaan maken,

En we zingen met zijn allen,

Tollus on FIRE!!

Alaaf, alaaf, alaaf

Prins Rob den Eerste